ОШ "Никола Тесла"

Скела, Обреновац

НАША ШКОЛА ПОСТОЈИ ОД 1965. ГОДИНЕ. ДОБРОДОШЛИ У НОВУ ШКОЛСКУ 2021. / 2022. ГОДИНУ. - ЗА СВЕ НАСТАВНИКЕ, НАШЕ НОВЕ И СТАРЕ УЧЕНИКЕ, ПОЗИВ - БУДИТЕ ЈЕДНАКИ ДЕО НАШЕГ ТИМА !

Главни мени

Огласна табла

ПОРТАЛ НАШИХ ТРЕНУТНИХ ДОГАЂАЈА У ВАЖЕЋОЈ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ

(као огласна табла у ходнику школе) ....

ПРОЧИТАТИ У ПОТПУНОСТИ ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ !
 Потребно је да приложени допис, без одлагања, учините доступним свим родитељима/законским заступницима, при чему
треба искључити као могућност родитељске састанке у школи и окупљање родитеља ради информисања.
Сугеришемо да одељењске старешине буду носиоци ове активности и да се искористе све могућности посредне
комуникације (мејлови, Viber, школски сајт, телефонски разговор и друго), а по потреби да се обавештење постави и
на улазна врата школе и спољашњу огласну таблу.
 ПРОЧИТАТИ И ОВA УПУТСТВA У ЦЕЛОСТИ: Настава на даљину у вандредном стању и Додатна упутства школама у вези са планирањем и остваривањем образовно-васпитног рада на даљину, као и Обавештење о измени Правилника о каленадру образовно васпитног рада основне школе за школску 2019/2020
ОБАВЕШТЕЊА КОЈА СЕ ОДНОСЕ НА ЕМИТОВАЊЕ ЧАСОВА НА РТС КАНАЛ 3 И РТС ПЛАНЕТА, КОЈА СЕ ЗВАНИЧНО ДАЈУ ОД МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА АДРЕСИ: www.rasporednastave.gov.rs 
 РАСПОРЕД ЧАСОВА НА ОСНОВУ ПРОГРАМСКЕ ШЕМЕ РТС 2, РТС 3 И РТС ПЛАНЕТА:
МЛАЂИ РАЗРЕДИ:
 
СТАРИЈИ РАЗРЕДИ:
УКОЛИКО НЕМАТЕ КАНАЛ РТС 3 МОЖЕТЕ ГА ПРОНАЋИ НА СТРАНИЦИ: https://rtsplaneta.rs/ НА КОМЕ СЕ МОЖЕТЕ РЕГИСТРОВАТИ ПОМОЋУ ФЕЈСБУК НАЛОГА ПРИ ЧЕМУ СЕ ДОБИЈА  БЕСПЛАТАН ПРИСТУП РТС 3 И РТС ПЛАНЕТА ПРОГРАМСКОМ САДРЖАЈУ.
ФОРМИРАЈТЕ ГРУПЕ НА ВИБЕРУ, ФЕЈСБУКУ ПРЕКО ВАШЕГ ОДЕЉЕНСКОГ СТАРЕШИНЕ ДА БИ СЕ ДОГОВОРИЛИ СА НАСТАВНИЦИМА О НАЧИНУ КОМУНИКАЦИЈЕ И ДАЉЊЕМ ОДВИЈАЊУ НАСТАВЕ И ИЗРАДЕ ЗАДАТАКА, ЗА КОЈЕ ЋЕ ТЕ КАСНИЈЕ ДОБИЈАТИ ОЦЕНЕ.

 Mејл на који можете да пошаљете  свoје планове, извештаje, програме: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Моле се сви наставници који имају потребу за чешћим обавештењима ученика о потребним догађајима и променама истих у оквиру свог предмета, да благовремено своје информације припремељене у програму WORD, шаљу администраторима сајта, ради сталног информисања деце и родитељима.

ХВАЛА !

Бројач посета

305646

Календар

јул 2024
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031